rvs afvoergoten

RVS installeren

R.V.S afvoergoten en stoot randen


Het plaatsen en leveren van rvs afvoergoten en stootranden hebben wij geheel in eigen hand. U kunt krijgen wat u wil daar zijn geen belemmeringen in. Door de jaren van ervaring is het mogelijk om u goed advies te geven met wat voor u de beste oplossing is. Voor de rvs goten hebben wij een groot assortiment die al gemaakt zijn en geïnstalleerd.

Dit kan u ook door ons laten doen; Zoals het inzagen van de beton het verwijderen leveren instaleren van de goten en putten. Ook het aan werken van de goten en putten zit in het assortiment. Dit kan met beton of epoxy (kunst hars) voor de voeding industrie gaan we natuurlijk voor epoxy (kunst hars).

rvs stootrand / plint

Stootranden (hufterplint)
De ideale manier om uw sandwich panelen en tegelwerk te beschermen tegen pompwagens en karren is: om rvs stoot randen te gebruiken. De rvs stoot randen worden door middel van een zaagsnee in de vloer verankerd aan de vloer en vol gestort met beton.
Voor de bescherming van de deuren zijn er natuurlijk nog rvs betonnen palen die door een beton boring in de beton worden bevestigd.